UC Systems en Fore Freedom starten een samenwerking voor onder andere het lokale glasvezelnetwerk op Nieuwland Parc

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Nieuwland Parc en UC Systems

UC Systems is de regionale provider die samen met Fore Freedom u van internet, telefonie en clouddiensten kan voorzien. Wij zijn al jaren een betrouwbare automatiseringspartner voor de lokale ondernemer.

Nieuwland Parc en Fore Freedom

Fore Freedom heeft onlangs de exploitatie van het lokale glasvezelnetwerk op Nieuwland Parc overgenomen en levert de glasvezel access. Hiervoor werken zij samen met providers zoals UC Systems die de diensten kunnen leveren.

Glasvezelnetwerk Nieuwland Parc

Na intensief overleg met de ondernemersvereniging de Noord en verschillende ondernemers neemt Fore Freedom de exploitatie van het lokale glasvezelnetwerk op Nieuwland Parc over om gebruikers van een stabiele ICT omgeving te voorzien. Daarnaast kan UC Systems  als internet service provider en dienstenleverancier u voorzien van internet en overige IP diensten (bijv. IP telefonie, MPLS-koppelingen, IPVPN, Hosted Firewall, etc) om optimale zekerheid en beschikbaarheid van de toegang tot internet en telefonie te garanderen.

Fore Freedom is als organisatie volledig betrokken bij de aanleg en exploitatie van meer dan 100 industrieterreinen in Nederland. Deze industrieterreinen zijn van de eerste fase tot realisatie en beheer door Fore Freedom voorzien van state-of-the-art glasvezel. Alle netwerken van Fore Freedom zijn 100% open en daarmee toegankelijk voor elke internetservice provider. Naast honderden MKB klanten, gemeentes en corporates zoals Port of Rotterdam, Schiphol, Shell nv en diverse Hoge scholen voorziet Fore Freedom ook tal van bedrijventerreinen van camerabeveiligingsconnecties.

Fore Freedom is bereid om op Nieuwland Parc Papendrecht te investeren en aanpassingen te doen zodat het netwerk aan alle eisen gaat voldoen. In samenwerking met UC Systems als lokale partner die u de diensten als internet access en optioneel telefonie, WIFI, Pinnen en Office 365 biedt zijn de problemen van de afgelopen jaren definitief uit de wereld. Omdat Fore Freedom 100% open netwerk levert bent u als ondernemer vrij te kiezen bij welke partij u welke diensten wilt afnemen.

Glasvezelaanbod Nieuwland Parc via UC Systems

Glasvezelaansluiting tot 20Mbps
Glasvezelaansluiting tot 50Mbps
Glasvezelaansluiting tot 100Mbps
Glasvezelaansluiting tot 500Mbps

SLA mogelijkheden:
16/5 Standaard-Availability Service Level Agreement (standaard)
24/7 High-Availability Service Level Agreement

Optioneel kunt u ook kiezen voor:

UC Voice VLAN
UC Extra IP
UC Hosted Firewall

Neem voor vragen of een gesprek contact op via telefoonnummer 088 6666 333 of service@ucsystems.nl