Met het Eva bezoekersregistratie systeem ontvangt u bezoekers aan uw bedrijf centraal en professioneel

Ideaal voor bedrijven die op regelmatige basis bezoekers ontvangen en registratieplicht

Digitale Bezoekersregistratie

Volgens verschillende normeringen: ISO-9001, ISO-22000, HACCP heeft u een bezoekersregistratie-plicht. U dient een logboek bij te houden en bewijzen dat u uw bezoekers op de veiligheidsvoorschriften hebt gewezen. Met EVA bezoekersregistratie voldoet u eenvoudig aan deze eis.

Hoe gaat dit in zijn werk? Al uw bezoekers melden zich digitaal aan en u ontvangt hiervan maandelijks een rapport voor uw logboek. Bij calamiteiten heeft u direct een actueel overzicht van de op dat moment aanwezige bezoekers.

Met EVA bezoekersregistratie gaat u snel, efficiënt en veilig te werk.

professioneel ontvangst

EVA bezoekersregistratie maakt het mogelijk om uw bedrijfsbezoekers op een professionele wijze te ontvangen. Het systeem wordt volledig in uw huisstijl opgeleverd.

Uw bedrijfsbezoekers hebben geen inzicht in de gegevens van voorgaande bezoekers. Hiermee is de privacy van uw bedrijf en uw bezoekers volledig gewaarborgd.

Om de aanmeldprocedure en klantvriendelijkheid te verhogen, kunt u in de PRO-variant uw bezoekers ook vooraf aanmelden.

 

Voordelen van bezoekersregistratie

Met het EVA bezoekersregistratie systeem kunnen al uw bedrijfsbezoekers zich eenvoudig digitaal aanmelden. In geval van calamiteiten en ontruiming heeft u altijd een actueel overzicht van de aanwezige bezoekers in uw pand op uw smartphone, tablet of laptop. Ideaal geschikt voor bedrijven die regelmatig bezoekers ontvangen en moeten voldoen aan de ISO 9001, ISO 22000 of HACCP eisen in de food of maak industrie. Een groot voordeel is dat bezoekers geen inzicht hebben in voorgaande bezoekers en hun gegevens. Hierdoor is de privacy van uw bedrijf en uw bezoekers volledig gewaarborgd.

Professioneel ontvangst

Systeem in eigen huisstijl

U voldoet aan ISO, HACCP en andere eisen

Eenvoudige registratie

Onbeperkt aantal bezoekers aanmelden

Realtime inzicht in aanwezige bezoekers

Privacy van uw bedrijf en uw bezoekers gewaarborgd

Bezoekers hebben geen inzicht in voorgaande bedrijfsbezoekers