AXIS

Het antwoord op de nieuwste uitdagingen op het gebied van videosurveillance

Over Axis

Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve opentechnologie platformen.

Axis heeft wereldwijd meer dan 1400 toegewijde werknemers met kantoren in 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS.

Meer informatie over Axis op www.axis.com

Axis Companion

Camera’s voor elke behoefte

Axis biedt de markt de grootste portofolio van netwerkcamera’s, het leveren van belangrijke voordelen voor gebruikers van videobewaking.

Vaste netwerkcamera’s
Een vaste netwerkcamera is geschikt voor diverse toepassingen en de conventionele cameravormgeving draagt bij aan de afschrikkende werking. Als de camera eenmaal is gemonteerd, staat de beeldrichting vast. Er zijn verschillende modellen met een varifocuslens en/ of verwisselbare lenzen voor een grotere flexibiliteit. Er zijn behuizingen beschikbaar voor montage van de camera buiten of in een vijandige omgeving.

Thermische netwerkcamera’s
Een thermische netwerkcamera maakt beelden op basis van de warmte die wordt afgegeven door voorwerpen, voertuigen en personen.Thermische netwerkcamera’s zijn een perfecte aanvulling voor elke professionele IPsurveillance systeem.

Vaste dome-netwerkcamera’s
Een vaste dome-netwerkcamera is een compacte cameraoplossing met een koepelvormige behuizing. Het grote voordeel is het discrete, onopvallende ontwerp, plus het feit dat moeilijk te zien is welke kant de camera op gericht is. De domebehuizing biedt een effectieve bescherming tegen verdraaien of o

PTZ-domenetwerkcamera’s
Een PTZ-domenetwerkcamera biedt netwerk video functionaliteit in combinatie met pan/tilt/zoomfuncties, waardoor een groot gebied bestreken wordt en perfecte beelden bij het inzoomen te verkrijgen zijn. PTZdomenetwerkcamera’s zijn beschikbaar als outdoor ready modellen voor het gemakkelijk en betrouwbaar installeren in zware omgevingen.

Videobeheersoftware

Axis biedt een uitgebreide reeks van software voor een breed spectrum van sectoren van het bedrijfsleven en applicaties.

AXIS Camera Companion
Basis surveillance waar videobeelden in de camera’s opgenomen worden en geen andere recorder nodig is, typisch voor kleine bedrijven.
AXIS Camera Companion voorziet in alles wat voor de basis videosurveillance nodig is, bijvoorbeeld live beelden en opnamen, opzoeken videobeelden en efficiënte video uitvoer.

AXIS Camera Station
Surveillance waar videobeelden opgenomen worden op een systeem server, voor middelgrote bedrijven. Het ondersteunt het unieke vermogen van Axis netwerkvideoproducten en voorziet in alles wat nodig is voor professionele surveillance: alarm beheer, site mappen, alarm, kruislingse detectie en veel meer.

Gehoste video
Surveillance geleverd als een op cloud-gebaseerde service, voor bedrijven met meerdere kleine websites. Axis netwerk van video service providers behandelen opslag, onderhouden alsook bijkomende services zoals bewakingsronde op afstand – dat geeft een probleemvrije alternatief dan de traditionele op locatie oplossing.

De Application Development Partners van Axis
Aangepaste en gespecialiseerde surveillance oplossingen beschreven door de Axis partners voor elke complexiteit of groot systeem – klein, medium of omvangrijk. Axis werkt wereldwijd samen met meer dan 800 Application Development Partners om nauw geïntegreerde software oplossingen voor Axis netwerkvideoproducten te garanderen.