• TOSHIBA

    De manier waarop we werken verandert. Toshiba en UC Systems zijn ervan overtuigd dat organisaties het meest succesvol zijn als zij informatie op de meest efficiënte manier communiceren. Toshiba kan u aan dit succes helpen. Dit doen we door u ons uitgebreide portfolio aan producten en oplossingen aan te bieden en u volledig te ontzorgen met onze uitstekende service.

Toshiba Tec

Voor een betrouwbaar en eenvoudig te beheren printerpark.

Over Toshiba

Communiceer uw informatie op de meest efficiënte manier met de document solutions van Toshiba.

De manier waarop we werken verandert. Toshiba er UC Systems zijn ervan overtuigd dat organisaties het meest succesvol zijn als zij informatie op de meest efficiënte manier communiceren. Toshiba kan u aan dit succes helpen. Dit doen we door u ons uitgebreide portfolio aan producten en oplossingen aan te bieden en u volledig te ontzorgen met onze uitstekende service.

Mobiel printen en scannen

Alle Toshiba multifunctionals communiceren eenvoudig met mobiele apparaten via AirPrint (iOS), Google Cloud Print of de Mopria Print Service (Android). Met één module voor zowel wireless LAN als Bluetooth verzend u snel en eenvoudig gegevens van mobiele devices naar de printer. U scant naar uw mobiele device door de WiFi direct-functie te combineren met de e-BRIDGE Print & Capture app. Deze app kunt u gratis downloaden in uw app-store.

Uw printerpak

Met ons totaalpakket aan producten, oplossingen en services heeft u geen omkijken meer naar uw printerpark. Dat u ongestoord uw zakelijke activiteiten kunt ondernemen staat bij Toshiba hoog in het vaandel. Onze systemen zijn snel, productief en bieden uw organisatie de mogelijkheid om te produceren wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Bovendien ervaart u optimaal gebruikersgemak met het eenduidige bedieningspaneel. Alle functionaliteiten; kopiëren, printen, faxen én scannen, zijn gemakkelijk aan te sturen.