HP Silver Partner

Wanneer u samen werkt met een HP Silver partner ontvangt u betere prijzen voor uw HP Hardware.

Over Axis

Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve opentechnologie platformen.

Axis heeft wereldwijd meer dan 1400 toegewijde werknemers met kantoren in 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS.

Meer informatie over Axis op www.axis.com

Axis Companion

Camera’s voor elke behoefte

Axis biedt de markt de grootste portofolio van netwerkcamera’s, het leveren van belangrijke voordelen voor gebruikers van videobewaking.

Vaste netwerkcamera’s
Een vaste netwerkcamera is geschikt voor diverse toepassingen en de conventionele cameravormgeving draagt bij aan de afschrikkende werking. Als de camera eenmaal is gemonteerd, staat de beeldrichting vast. Er zijn verschillende modellen met een varifocuslens en/ of verwisselbare lenzen voor een grotere flexibiliteit. Er zijn behuizingen beschikbaar voor montage van de camera buiten of in een vijandige omgeving.

Thermische netwerkcamera’s
Een thermische netwerkcamera maakt beelden op basis van de warmte die wordt afgegeven door voorwerpen, voertuigen en personen.Thermische netwerkcamera’s zijn een perfecte aanvulling voor elke professionele IPsurveillance systeem.

Vaste dome-netwerkcamera’s
Een vaste dome-netwerkcamera is een compacte cameraoplossing met een koepelvormige behuizing. Het grote voordeel is het discrete, onopvallende ontwerp, plus het feit dat moeilijk te zien is welke kant de camera op gericht is. De domebehuizing biedt een effectieve bescherming tegen verdraaien of o

PTZ-domenetwerkcamera’s
Een PTZ-domenetwerkcamera biedt netwerk video functionaliteit in combinatie met pan/tilt/zoomfuncties, waardoor een groot gebied bestreken wordt en perfecte beelden bij het inzoomen te verkrijgen zijn. PTZdomenetwerkcamera’s zijn beschikbaar als outdoor ready modellen voor het gemakkelijk en betrouwbaar installeren in zware omgevingen.

Grotere aantallen kopen?
Wij vragen een speciale prijs voor u aan.