Met hosted telefonie altijd en overal bereikbaar

UC Systems maakt via hosted telefonie en mobiel communiceren niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter. Kies zelf de vorm van communicatie die het beste bij de situatie past.

Overal bereikbaar via één nummer.

Op uw éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn. Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan uw HIP bedrijfscentrale, zodat u nog maar één nummer op uw visitekaartje hoeft te drukken. Door HIP te koppelen via uw dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van UC Systems, en verlaagt HIP uw gesprekskosten.

Meer functionaliteiten voor een vast bedrag per maand.

Onder de naam HIP levert UC Systems Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met Hipper bedient u uw telefooncentrale op afstand met uw smartphone. Met HIP telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment.

Hosted Telefonie vanuit de cloud.

De telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw organisatie. 

Maak met Vast-mobiel integratie gebruik van alle mogelijkheden van de hosted telefooncentrale op uw smartphone of communiceer efficiënter en effectiever met CRM- en ERP-integratiemogelijkheden. Dit zijn slechts twee voorbeelden van wat hosted telefonie voor uw organistatie kan betekenen.

Vast-mobiel integratie

CRM- en ERP-integratiemogelijkheden

Beschikbaarheid van uw collega’s zien, chatten, audio en video bellen.

Beheer de hosted telefooncentrale vanuit een app.

Maandelijks opzegbaar

Online kosten beheer

UC Systems als aanspreekpunt

Bezoekers hebben geen inzicht in voorgaande bedrijfsbezoekers